+40 312 297 730 [email protected] B2B

Raft de birou pentru cărți - Pin

Rating: 0

Configurează produsul:

Preț: 1.033,81 Lei 1033.81
cantitate buc.
Livrare: Prețul nu include posibilele costuri de plată. verificați metodele de livrare
Raty: RRSO 0%RATY 0% RRSO 0% Płatność Przelewy24 (PAYPO) i Comfino
Livrare: gratuităSe aplică la cumpărături peste 99 lei
implementare: deja de 3 zile
Garanție: 24 de luni

produs indisponibil

Descriere

Raft birou dublu

Echiparea corespunzătoare a biroului este o chestiune de alegere a mobilei potrivite. Acestea ar trebui să ia în considerare nevoile biroului și să asigure un mediu de lucru adecvat, precum și stocarea documentelor, de exemplu. Cu siguranță, biroul și scaunele confortabile sunt mobilierul care trebuie să se găsească în birou, dar trebuie să se gândească și la asigurarea unui spațiu adecvat pentru stocarea documentelor, care de obicei sunt multe în fiecare birou.

Raftul birou dublu este o idee bună pentru documentele din birou, deoarece permite separarea lor în funcție de tematică sau date. Fiecare separator poate fi etichetat în orice mod, ceea ce facilitează găsirea rapidă a documentelor necesare. Pentru a menține ordinea în separatoare, este bine să se ia în considerare achiziționarea unui raft pentru depozitarea lor. Raftul birou dublu este o soluție care nu numai că facilitează menținerea ordinii, dar poate fi și un element interesant și bine potrivit cu celelalte elemente de mobilier din interior.

Confortabil și durabil

Raftul birou dublu este în primul rând foarte bine proiectat în ceea ce privește dimensiunile sale. Astfel, pe rafturile sale se pot așeza fără probleme separatoarele și se poate fi sigur că le scoaterea lor nu va fi o problemă. Poate fi amplasat fără probleme în aproape orice loc. Are 4 rafturi, ceea ce permite depozitarea unui număr mare de separatoare.

Raftul este fabricat din placaj laminat de înaltă calitate, ceea ce asigură nu numai durabilitatea sa adecvată, ci și obținerea aspectului dorit. Este disponibil în 16 culori diferite, ceea ce permite alegerea celei mai potrivite pentru biroul și aranjamentul său. Raftul stă pe picioare late, ceea ce asigură durabilitatea sa și facilitează curățarea chiar și sub rafturi.

Costuri de transport Prețul nu include posibilele costuri de plată.

Țara de livrare:
Magazinul este în modul de vizualizare.
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium