+40 312 297 730 [email protected] B2B

Descriere

Pat dublu

Patul dublu în două dimensiuni, 140x200 cm sau 160x200 cm, este o piesă de mobilier solidă și durabilă, care oferă un somn confortabil și un interior elegant. Rama patului este fabricată din placă de înaltă calitate cu grosimea de 18 mm, ceea ce garantează soliditatea și durabilitatea acestuia.

O mare calitate a acestui pat este gama largă de culori disponibile, deoarece este disponibil în 20 de nuanțe diferite. Astfel, acesta poate fi adaptat preferințelor și aranjamentului interior individual.

Rama solidă

Rama patului poate fi fabricată din placă de înaltă calitate cu grosimea de 18 mm sau 36 mm, oferind posibilitatea de a alege în funcție de preferințele și așteptările individuale.

Opțiunea disponibilă cu placă de 18 mm asigură soliditatea și durabilitatea piesei de mobilier. Cu toate acestea, dacă căutați o rezistență și mai mare, merită să luați în considerare alegerea unei rame cu placă de 36 mm. Această construcție a patului este mult mai durabilă și poate face față chiar și unor încărcături foarte mari.

cu lamele lacuite

Construcția acestui pat este extrem de stabilă și poate suporta încărcături foarte mari, ceea ce este deosebit de important pentru cupluri sau persoanele cu greutate mai mare. Indiferent dacă utilizați un saltea din spumă, cu arcuri sau din latex, acest pat va satisface cu siguranță așteptările dvs. în ceea ce privește durabilitatea și confortul.

Un alt avantaj este posibilitatea de a alege o suspensie pentru rama patului. Suspensia este formată din lamele de lemn arcuite, care oferă nu numai o rezistență deosebită, ci și o elasticitate ridicată. Construcția lamelelor de suspensie a fost special concepută pentru a suporta încărcături mari, ceea ce contribuie la un confort sporit în timpul somnului.

estetic al suspensiei este un alt avantaj al acestui produs. Lamele sunt lacuite, ceea ce le conferă un aspect elegant și permite o integrare armonioasă cu restul mobilei din cameră.

Pat în 20 de culori

Acest pat dublu în două dimensiuni, cu o ramă solidă din placă de 18 mm și posibilitatea de a alege din 20 de culori, este alegerea ideală pentru persoanele care caută stabilitate, durabilitate și estetică. În plus, suspensia cu lamele arcuite oferă un confort și un suport excepțional în timpul somnului. Bucurați-vă nu numai de un somn sănătos și liniștit, ci și de un interior frumos și adaptat preferințelor dvs. datorită acestui pat dublu excelent.

Setul nu include salteaua. Aceasta poate fi achiziționată separat pentru a o potrivi exact preferințelor și așteptărilor dvs. în ceea ce privește rigiditatea, materialul sau tehnologia. Alegerea unei saltele potrivite este importantă pentru a asigura un confort optim în timpul somnului și un suport adecvat pentru spate. Există multe tipuri diferite de saltele disponibile pe piață, cum ar fi cele din spumă, cu arcuri, din latex sau hibride. Fiecare dintre ele are proprietăți și beneficii unice, care merită luate în considerare la alegere.

Costuri de transport Prețul nu include posibilele costuri de plată.

Țara de livrare:
Magazinul este în modul de vizualizare.
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium