+40 312 297 730 [email protected] B2B

Pat de o persoană - Stejar de piatră

Rating: 5
Disponibilitate: Produkowany dla Ciebie ❤️
Expediat în termen de: 8 - 20 zile lucrătoare
Livrare: Prețul nu include posibilele costuri de plată. verificați metodele de livrare
Livrare: gratuităSe aplică la cumpărături peste 99 lei
Garanție: 24 de luni
ikona szafy width=

Modifikuj produkt

ikona polski

Polska produkcja

ikona szafki

Wysoka jakość

Configurează produsul:

Preț: 801,92 Lei 801.92
cantitate buc.

produs indisponibil

Descriere

Pat de o persoană  

Patul de o persoană cu dimensiunile de 90x200 cm este o piesă de mobilier solidă și durabilă, care oferă un somn confortabil și un interior elegant. Rama patului este realizată din placaj de înaltă calitate cu o grosime de 18 mm, ceea ce garantează soliditatea și durabilitatea sa.

Un avantaj remarcabil al acestui pat este varietatea largă de culori, deoarece este disponibil în 20 de nuanțe diferite. Astfel, poate fi potrivit în funcție de preferințele și aranjamentul interior individual.

Ramă solidă

Rama patului poate fi realizată din placaj de înaltă calitate cu o grosime de 18 mm sau 36 mm, oferind posibilitatea de a alege în funcție de preferințele și așteptările individuale.

Opțiunea disponibilă cu placaj de 18 mm asigură soliditatea și durabilitatea mobilierului. Cu toate acestea, dacă căutați o rezistență și mai mare, merită să luați în considerare alegerea unei rame cu placaj de 36 mm. Această construcție a patului este mult mai rezistentă și poate face față chiar și unor încărcături foarte mari.

cu lamele lacuite

Construcția acestui pat este extrem de stabilă și poate suporta încărcături foarte mari. Indiferent dacă folosiți un saltea de spumă, cu arcuri sau din latex, acest pat cu siguranță va satisface așteptările dvs. în ceea ce privește durabilitatea și confortul.

Un alt avantaj este posibilitatea de a alege o suspensie pentru rama patului. Suspensia este formată din lamele curbate din lemn, care asigură nu numai o rezistență remarcabilă, ci și o elasticitate ridicată. Construcția lamelor suspensiei a fost special pregătită pentru a suporta încărcături mari, ceea ce contribuie la un confort sporit în timpul somnului.

estetic al suspensiei este un alt avantaj al acestui produs. Lamele sunt lacuite, ceea ce le conferă un aspect elegant și permite o integrare armonioasă cu restul mobilei din cameră.

Pat în 20 de culori

Acest pat de o persoană, cu o ramă solidă din placaj de 18 mm și posibilitatea de a alege din 20 de culori, este o alegere ideală pentru persoanele care caută stabilitate, durabilitate și estetică. În plus, suspensia cu lamele curbate asigură un confort și un suport excepțional în timpul somnului. Bucurați-vă nu numai de un somn sănătos și liniștit, ci și de un interior frumos și potrivit preferințelor dvs. datorită acestui pat excelent de o persoană.

Setul nu include saltea. Aceasta poate fi achiziționată separat pentru a se potrivi exact preferințelor și așteptărilor dvs. în ceea ce privește fermitatea, materialul sau tehnologia. Alegerea unei saltele potrivite este importantă pentru a asigura un confort optim în timpul somnului și suport pentru spate. Există multe tipuri diferite de saltele disponibile pe piață, cum ar fi saltelele din spumă, cu arcuri, din latex sau hibride. Fiecare dintre ele are proprietăți și beneficii unice, care merită luate în considerare în momentul alegerii.

Recenzii ale produselor (0)

Toate recenziile (pozitive și negative) sunt afișate. Nu verificăm dacă provin de la clienți care au achiziționat produsul.

Rating: 5

Costuri de transport Prețul nu include posibilele costuri de plată.

Țara de livrare:
Magazinul este în modul de vizualizare.
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium