+40 312 297 730 [email protected] B2B

Masa solidă de familie pentru sufragerie, cu cadru metalic OLAF - Roșu

Rating: 5

Configurează produsul:

Preț: 1.159,41 Lei 1159.41
cantitate buc.
Livrare: Prețul nu include posibilele costuri de plată. verificați metodele de livrare
Raty: RRSO 0%RATY 0% RRSO 0% Płatność Przelewy24 (PAYPO) i Comfino
Livrare: gratuităSe aplică la cumpărături peste 99 lei
implementare: deja de 3 zile
Garanție: 24 de luni

produs indisponibil

Descriere

Masă solidă pentru bucătărie sau sufragerie

Masa noastră solidă pentru sufragerie, cu un cadru metalic, nu este doar un mobilier cu o durabilitate și stabilitate impresionante, ci și un element perfect pentru decorul interior. A fost proiectată pentru a rezista mulți ani de utilizare intensă și, în același timp, să arate frumos.

Blatul mesei este realizat dintr-o placă groasă de mobilier cu o grosime de 36 mm. Această construcție solidă face ca masa să fie extrem de rezistentă la deteriorări și durabilă pentru utilizarea zilnică. Mai mult, avem o gamă largă de decorațiuni pentru blat - până la 20 de modele și culori diferite, pentru a se potrivi stilului și decorului individual al camerei.

Cadru metalic al mesei este realizat dintr-un profil gros și stabil, cu dimensiunile de 8x2 cm. Aceste fundamente solide nu oferă doar suport fiabil, ci și un aspect estetic. În plus, masa este întărită cu suporturi metalice, care consolidează și mai mult construcția sa, oferind o stabilitate și durabilitate sporită.

Masă de sufragerie pentru familie

Unul dintre cele mai importante avantaje ale acestei mese este versatilitatea sa extraordinară. Se potrivește perfect atât în spații mici, cât și în cele mari, deoarece lungimea și lățimea blatului pot fi configurate în funcție de preferințele proprii. Masa poate avea dimensiuni impresionante de până la 220 cm lungime și 80 cm lățime, oferind mult spațiu pentru întreaga familie în timpul meselor comune. În plus, această dimensiune a mesei o face potrivită și ca o masă elegantă de conferință, care poate găzdui un număr mai mare de persoane.

Masă în 20 de decorațiuni

Nu doar durabilitatea și funcționalitatea fac ca masa noastră să fie o alegere excelentă, ci și estetica sa. Construcția simplă și modernă, în combinație cu o gamă largă de decorațiuni pentru blat, fac ca masa să fie un element frumos pentru orice sufragerie sau salon.

Recomandăm cu tărie masa noastră solidă pentru sufragerie, cu un cadru metalic, care îmbină funcționalitatea, durabilitatea și frumusețea într-un singur mobilier.

Costuri de transport Prețul nu include posibilele costuri de plată.

Țara de livrare:
Magazinul este în modul de vizualizare.
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium