+40 312 297 730 [email protected] B2B

Masa de dining - Wenge

Rating: 4.9941
Disponibilitate: Produkowany dla Ciebie ❤️
Expediat în termen de: 5 - 12 zile lucrătoare
Livrare: Prețul nu include posibilele costuri de plată. verificați metodele de livrare
Livrare: gratuităSe aplică la cumpărături peste 99 lei
Garanție: 24 de luni
ikona szafy width=

Modifikuj produkt

ikona polski

Polska produkcja

ikona szafki

Wysoka jakość

Configurează produsul:

Preț: 666,66 Lei 666.66
cantitate buc.

produs indisponibil

Descriere

Masa de bucătărie în stil scandinav

Bucătăria este numită inima casei, dar masa este locul din bucătărie în care petrecem timp cu familia, nu doar mâncând. De aceea, masa de bucătărie ar trebui să se caracterizeze printr-o construcție solidă, care să poată găzdui toți membrii familiei și, în caz de nevoie, și oaspeți.

Masa de bucătărie este unul dintre cele mai importante piese de mobilier din casă. Ar trebui să fie nu doar atrăgătoare, ci mai presus de toate, practică și rezistentă la deteriorări mecanice. Oferim clienților noștri un model frumos și practic, cu o placă laminată cu aspect de lemn. Masa are forma unui dreptunghi. Placa cu o grosime de 18 mm este disponibilă în douăzeci de culori la alegere. Astfel, este ușor de potrivit cu restul mobilierului. Placa laminată oferă durabilitate și rezistență la zgârieturi și alte deteriorări minore. Spre deosebire de o placă de lemn, va rezista mult mai mult.

Masa de bucătărie scandinavă personalizată

Fiecare bucătărie este diferită, de aceea merită să comandați o masă potrivită. În oferta noastră sunt disponibile mobilierul în trei dimensiuni: 120 × 80 cm, 140 × 80 cm, 160 × 80 cm. Astfel, proiectul poate fi adaptat atât la bucătăriile mici, medii, cât și la cele mari. O masă potrivită va completa perfect întregul și va face ca bucătăria să capete caracter. Masa în formă de dreptunghi este o soluție foarte practică, care se va potrivi în majoritatea încăperilor. Alegând dimensiunea potrivită nevoilor noastre, creăm un spațiu util, care cu siguranță se va întoarce în timpul desfășurării activităților zilnice.

O masă confortabilă este un loc nu doar pentru a mânca. Adesea petrecem ore lungi la ea în conversații în timpul unei cești de ceai sau a unei căni de cacao, în joacă cu copiii, în învățare și chiar în muncă. De aceea, este atât de important să o potrivim nevoilor individuale ale membrilor familiei. Propunem clienților noștri o mare varietate de culori și dimensiuni, astfel încât fiecare să poată alege ceva pentru ei și să creeze în bucătăria lor un loc practic din toate punctele de vedere. Vă invităm să vă familiarizați cu oferta noastră.

Dimensiunea mesei de bucătărie scandinave

Recenzii ale produselor (0)

Toate recenziile (pozitive și negative) sunt afișate. Nu verificăm dacă provin de la clienți care au achiziționat produsul.

Rating: 4.9941

Costuri de transport Prețul nu include posibilele costuri de plată.

Țara de livrare:
Magazinul este în modul de vizualizare.
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium