+40 312 297 730 [email protected] B2B

Masa de cafea - Stejar Sonoma

Rating: 4.99
Disponibilitate: Produkowany dla Ciebie ❤️
Expediat în termen de: 2-3 Dni robocze
Livrare: Prețul nu include posibilele costuri de plată. verificați metodele de livrare
Livrare: gratuităSe aplică la cumpărături peste 99 lei
Garanție: 24 de luni
ikona szafy width=

Modifikuj produkt

ikona polski

Polska produkcja

ikona szafki

Wysoka jakość

Configurează produsul:

Preț: 376,80 Lei 376.80
cantitate buc.

produs indisponibil

Descriere

Masa de cafea

Simplu si estetic masuta de cafea este o piesă de mobilier confortabilă care se va potrivi în aproape orice interior. Designul luminos și funcțional îl face să se potrivească perfect atât pentru camerele de zi moderne, minimaliste, cât și pentru spațiile de agrement în stil scandinav. Picioarele rotunjite, conice din lemn, așezate ușor înclinate spre un blat solid, adaugă ușurință structurii, asigurând în același timp stabilitate.

Dimensiunile compacte ale mesei de cafea vor fi suficiente pentru servire. băuturi pentru mai multe persoane sau pentru punerea temporară deoparte a obiectelor necesare. Va fi perfectă ca masă auxiliară pentru gustări în timpul unei petreceri sau a unei seri de film.

Blatul de masă de înaltă calitate

Produse YRKE sunt renumite pentru durabilitatea și rezistența la uzură. Am reușit acest lucru datorită extinderii fabricii noastre cu mașini de înaltă clasă, datorită cărora furnirul rămâne mereu pe loc, iar laminatul blatului mesei arată nou de mulți ani. Fiabilitatea și durabilitatea extraordinară îl vor face să vă servească mulți ani.

Tabelul de la un producător polonez

Oferim multe variante de culoare măsuțe de cafea. Acest lucru vă permite să ajustați mobilierul în orice cameră. Masa noastră este o completare frumoasă a unui aranjament modern. Se va potrivi perfect în sala de mese, living sau living decorate în stil glamour, retro, loft, industrial, dar și interioare clasice.

Recenzii ale produselor (0)

Toate recenziile (pozitive și negative) sunt afișate. Nu verificăm dacă provin de la clienți care au achiziționat produsul.

Rating: 4.99

Costuri de transport Prețul nu include posibilele costuri de plată.

Țara de livrare:
Magazinul este în modul de vizualizare.
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium