+40 312 297 730 [email protected] B2B

Fotoliu pivotant cu inaltime reglabila - Negru

Rating: 4.33167
Disponibilitate: Produkowany dla Ciebie ❤️
Expediat în termen de: De la 3 la 14 zile lucrătoare
Livrare: Prețul nu include posibilele costuri de plată. verificați metodele de livrare
Livrare: gratuităSe aplică la cumpărături peste 99 lei
Garanție: 24 de luni
ikona szafy width=

Modifikuj produkt

ikona polski

Polska produkcja

ikona szafki

Wysoka jakość

Preț: 584,53 Lei 584.53
cantitate buc.

produs indisponibil

Descriere

Scaun rotativ cu rotile

Scaunul rotativ complet tapițat cu catifea, moale și confortabil, umplut cu burete tapițat, oferă confort și stil maxim. Ideal pentru orice cameră din casa ta, acest scaun cu siguranță va deveni locul tău preferat de relaxare. Acest mobilier este fabricat din materiale de înaltă calitate. Scaunul are scaunul acoperit cu catifea tapițată.

Datorită roților utilizate, scaunul este complet rotativ și este perfect pentru utilizare în orice cameră, indiferent de configurația sau dimensiunea acesteia. Acest mobilier are un stil modernist care se potrivește perfect cu stilul modern al camerei. Modelul prezentat are o culoare mată plăcută ochiului, care se potrivește ușor cu restul mobilei.

Acest scaun rotativ suportă o greutate mare. Se potrivește perfect cu o masă sau chiar cu un birou. Datorită utilizării unui cilindru pneumatic, înălțimea întregului scaun poate fi reglată ușor.

Scaun rotativ - caracteristici

Scaunul are un număr mic de piese, ceea ce îl face ușor și rapid de asamblat și rotit. Baza metalică cu 5 brațe și roți permite o deplasare ușoară și rotire. Îți poți ajusta cu ușurință înălțimea scaunului în funcție de nevoile tale. Scaunul este, de asemenea, foarte confortabil datorită scaunului moale și tapițat.

Recenzii ale produselor (0)

Toate recenziile (pozitive și negative) sunt afișate. Nu verificăm dacă provin de la clienți care au achiziționat produsul.

Rating: 4.33167

Costuri de transport Prețul nu include posibilele costuri de plată.

Țara de livrare:
Magazinul este în modul de vizualizare.
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium