+40 312 297 730 [email protected] B2B

Dulap pentru baie, cu spatiu pentru masina de spalat Nela

Rating: 5
Disponibilitate: Produkowany dla Ciebie ❤️
Expediat în termen de: De la 3 la 14 zile lucrătoare
Livrare: Prețul nu include posibilele costuri de plată. verificați metodele de livrare
Livrare: gratuităSe aplică la cumpărături peste 99 lei
Garanție: 24 de luni
ikona szafy width=

Modifikuj produkt

ikona polski

Polska produkcja

ikona szafki

Wysoka jakość

Configurează produsul:

Preț: 850,23 Lei 850.23
cantitate buc.

produs indisponibil

Descriere

Dulap suspendat deasupra mașinii de spălat cu luciu

Prezint descrierea dulapului suspendat deasupra mașinii de spălat, care se potrivește perfect nevoilor funcționale și estetice ale amenajării băii.

Dulapul suspendat deasupra mașinii de spălat are dimensiuni practice, care permit utilizarea eficientă a spațiului disponibil. Înălțimea sa este de 170 cm, lățimea este de 64 cm, iar adâncimea este de 30 cm. În interiorul dulapului se află un spațiu suficient de larg pentru mașina de spălat cu o lățime de 60,5 cm și o înălțime interioară pentru mașina de spălat de 88 cm.

Dulapul este realizat dintr-o placă laminată durabilă și solidă cu o grosime de 16 mm, care asigură stabilitatea și rezistența construcției. Conexiunile excentrice au fost utilizate pentru a ascunde îmbinările, ceea ce face ca dulapul să arate estetic și uniform. Absența capacelor laterale subliniază în plus aspectul curat al dulapului.

Materialul folosit pentru finisare este o placă laminată de culoare albă zăpadă, care conferă dulapului un aspect modern și elegant. În plus, marginile dulapului sunt realizate din PVC, care este rezistent la umiditate, asigurând o protecție de lungă durată împotriva influenței umidității în baie.

Dulap pentru încorporarea mașinii de spălat cu 3 rafturi

Interiorul dulapului este spațios și funcțional, conținând trei rafturi. Aceste rafturi sunt reglabile în înălțime, ceea ce permite adaptarea lor la nevoile și preferințele individuale. Rafturile libere pot fi, de asemenea, reglate, asigurând o depozitare flexibilă a obiectelor.

Spatele dulapului este realizat dintr-o placă HDF cu o grosime de 3 mm, ceea ce întărește în plus construcția și stabilitatea.

Dulapul suspendat deasupra mașinii de spălat este o soluție ideală pentru cei care doresc să utilizeze la maximum spațiul din baie, menținând în același timp un aspect estetic și o calitate superioară a execuției. Lățimea sa pentru mașina de spălat de 60,5 cm asigură o potrivire perfectă pentru mașinile de spălat standard.

Datorită caracteristicilor sale, acest dulap suspendat deasupra mașinii de spălat se va potrivi perfect în orice baie modernă, oferind un spațiu practic de depozitare și completând estetic amenajarea interioară.

Recenzii ale produselor (0)

Toate recenziile (pozitive și negative) sunt afișate. Nu verificăm dacă provin de la clienți care au achiziționat produsul.

Rating: 5

Costuri de transport Prețul nu include posibilele costuri de plată.

Țara de livrare:
Magazinul este în modul de vizualizare.
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium