+40 312 297 730 [email protected] B2B

Dulap de birou pentru dosare - Stejar auriu

Rating: 5

Configurează produsul:

Preț: 1.304,34 Lei 1304.34
cantitate buc.
Livrare: Prețul nu include posibilele costuri de plată. verificați metodele de livrare
Raty: RRSO 0%RATY 0% RRSO 0% Płatność Przelewy24 (PAYPO) i Comfino
Livrare: gratuităSe aplică la cumpărături peste 99 lei
implementare: deja de 3 zile
Garanție: 24 de luni

produs indisponibil

Descriere

Căutarea dulapului de birou

Dulapul de birou pentru dosare este ceva ce nu poate lipsi în nicio companie. Desfășurarea activității implică necesitatea întocmirii diferitelor tipuri de documente și, în consecință, se dovedesc a fi foarte utile dosarele. Doar că dosarele trebuie și ele păstrate undeva și tocmai pentru acest scop ne va fi util dulapul nostru de birou.

Cu siguranță merită să observăm că oferim un produs care este cu adevărat mare (4 rafturi). Datorită acestui fapt, nu ar trebui să existe probleme cu organizarea corespunzătoare a documentelor. Putem spune, de asemenea, că acesta este lucrul pe care îl dorim în principal - posibilitatea de a organiza toate dosarele. Munca adesea copleșește și de multe ori acest lucru se datorează problemelor de menținere a ordinii.

Dulap de birou potrivit pentru interior

Calitatea și calitățile estetice sunt importante. Trebuie totuși să ne amintim că nu întotdeauna este așa cum ne-am dori. Pe scurt, se întâmplă ca culoarea să nu se potrivească prea bine cu un anumit interior. Există totuși o soluție bună pentru asta - vă propunem dulap de birou în 20 de culori. Datorită acestui fapt, aveți șanse foarte mari să găsiți ceva conform așteptărilor dvs.

Costuri de transport Prețul nu include posibilele costuri de plată.

Țara de livrare:
Magazinul este în modul de vizualizare.
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium