+40 312 297 730 [email protected] B2B

Comodă de birou pentru documente - Fag

Rating: 5
Disponibilitate: Produkowany dla Ciebie ❤️
Expediat în termen de: 8 - 20 zile lucrătoare
Livrare: Prețul nu include posibilele costuri de plată. verificați metodele de livrare
Livrare: gratuităSe aplică la cumpărături peste 99 lei
Garanție: 24 de luni
ikona szafy width=

Modifikuj produkt

ikona polski

Polska produkcja

ikona szafki

Wysoka jakość

Configurează produsul:

Preț: 869,56 Lei 869.56
cantitate buc.

produs indisponibil

Descriere

Comoda de birou pentru documente

Mobilierul de birou de înaltă calitate este indispensabil și util atât atunci când organizați un birou acasă în cadrul home office, cât și într-un spațiu de birou clasic. Comoda noastră de birou este un produs de cea mai înaltă calitate, care îndeplinește cerințele riguroase ale celor mai exigenti clienți.

Comoda este realizată din placaj laminat cu o grosime de 18 mm și este disponibilă în șaisprezece culori atractive. Toate acestea fac ca mobilierul să poată fi adaptat la multe aranjamente diferite, creând astfel un colț de lucru confortabil și plăcut ochiului. Mobilierul este foarte spațios, astfel încât puteți depozita cu succes diverse obiecte de birou, inclusiv documente importante și accesorii.

Comoda are rafturi spațioase în interior, în care puteți organiza spațiul într-un mod confortabil și funcțional, în care veți putea cu ușurință să încadrați lucrurile necesare în birou. Datorită formei minimaliste și simple a mobilierului, comoda se va potrivi perfect în multe spații diferite, fără a ocupa prea mult spațiu. Acest lucru este important, deoarece va fi o soluție ideală chiar și pentru un spațiu de birou mic, în care fiecare suprafață contează cu adevărat.

Comoda funcțională

Datorită faptului că mobilierul are o suprafață largă și funcțională, puteți așeza diverse accesorii importante, documente sau elemente decorative pe partea de sus, ceea ce va face biroul un loc mai confortabil și plăcut. Merită să remarcați că, deși mobilierul este disponibil la un preț foarte atractiv, a fost realizat cu o atenție deosebită, ceea ce îl face cu adevărat frumos și arată excelent din punct de vedere vizual. Culorile minimale ale fronturilor comodei fac ca mobilierul să poată fi ușor adaptat la multe aranjamente de birou diferite și la alte piese de mobilier care de obicei decorează spațiul.

În concluzie, comoda de birou este o soluție foarte funcțională, care se va potrivi în multe birouri. Este un mobilier spațios, funcțional, cu o suprafață mare necesară pentru depozitarea documentelor importante, care arată excelent în birou.

Recenzii ale produselor (0)

Toate recenziile (pozitive și negative) sunt afișate. Nu verificăm dacă provin de la clienți care au achiziționat produsul.

Rating: 5

Costuri de transport Prețul nu include posibilele costuri de plată.

Țara de livrare:
Magazinul este în modul de vizualizare.
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium