+40 312 297 730 [email protected] B2B

Birou școlar - Ida - Albastru

Rating: 5
Disponibilitate: Produkowany dla Ciebie ❤️
Expediat în termen de: 8 - 20 zile lucrătoare
Livrare: Prețul nu include posibilele costuri de plată. verificați metodele de livrare
Livrare: gratuităSe aplică la cumpărături peste 99 lei
Garanție: 24 de luni
ikona szafy width=

Modifikuj produkt

ikona polski

Polska produkcja

ikona szafki

Wysoka jakość

Configurează produsul:

Preț: 657,00 Lei 657.00
cantitate buc.

produs indisponibil

Descriere

Biroul Școlar Ida - Perfect pentru Tânărul Student

Biroul școlar Ida combină funcționalitatea și simplitatea, fiind soluția ideală pentru camera copiilor sau a adolescenților. Este un birou clasic, echipat cu un suport practic, ceea ce îl face extrem de util pentru studiu zilnic și organizare.

Practicitate și Confort în Utilizare

Acest model de birou se caracterizează printr-o trecere gândită pentru cabluri, două rafturi comode și o suprafață de lucru spațioasă, care poate găzdui cu ușurință toate caietele, cărțile și alte materiale educaționale. Astfel, Ida este locul perfect pentru învățare, desenare sau efectuarea temelor pentru acasă.

Design Atemporal și Durabilitate

Biroul Ida a fost proiectat pentru a se integra armonios în diverse interioare. Stilul său atemporal și estetica neutră se potrivesc în orice tip de încăpere, fie ea clasică sau modernă. Construcția solidă și finisajele atente asigură rezistența și utilizarea pe termen lung, garantând că biroul va servi pentru ani de zile.

O Gamă Largă de Culori

Oferim biroul Ida în numeroase culori atractive, permițând o potrivire perfectă cu preferințele individuale și caracterul fiecărui interior. Vă încurajăm să profitați de posibilitatea de a comanda mostre de culori gratuite, ceea ce va permite o alegere conștientă și adaptarea mobilierului la aranjamentul existent.

Fabricat Manual cu Pasiune

Fiecare birou din colecția Ida este rezultatul muncii artizanale, realizată manual într-o companie de mobilă. Meșteșugarii noștri, cu decenii de experiență, acordă atenție fiecărui detaliu, asigurând cea mai înaltă calitate și un caracter unic fiecărui exemplar.

Recenzii ale produselor (0)

Toate recenziile (pozitive și negative) sunt afișate. Nu verificăm dacă provin de la clienți care au achiziționat produsul.

Rating: 5

Costuri de transport Prețul nu include posibilele costuri de plată.

Țara de livrare:
Magazinul este în modul de vizualizare.
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium