+40 312 297 730 [email protected] B2B

Bază pentru computer de birou - Stejar de piatră

Rating: 4.82
Disponibilitate: Produkowany dla Ciebie ❤️
Expediat în termen de: 3 - 10 zile lucrătoare
Livrare: Prețul nu include posibilele costuri de plată. verificați metodele de livrare
Livrare: gratuităSe aplică la cumpărături peste 99 lei
Garanție: 24 de luni
ikona szafy width=

Modifikuj produkt

ikona polski

Polska produkcja

ikona szafki

Wysoka jakość

Configurează produsul:

Preț: 202,89 Lei 202.89
cantitate buc.

produs indisponibil

Descriere

Cum este realizat suportul pentru computer și pentru ce este?

Caruciorul oferit pentru computer este caracterizat printr-o construcție simplă, dar foarte solidă. Platforma și lateralele sunt realizate din plăci laminate cu grosime de 18 mm. Întregul este așezat pe patru roți rotative, datorită cărora suportul poate fi deplasat liber împreună cu computerul așezat pe el în orice direcție.

Caruciorul are două funcții. În primul rând, oferă o bază excelentă pentru unitatea principală a unui computer desktop. În al doilea rând, datorită acestuia, computerul poate fi mutat cu ușurință, ceea ce facilitează foarte mult igienizarea și permite accesul liber la partea din spate și la prize.

Utilizarea unei plăci laminate cu o densitate ( 684 kg/m³ conform testului standardului EN 323)și roțile din materiale de înaltă calitate fac ca suportul pentru PC disponibil în oferta noastră să fie foarte durabil. Datorită acestui fapt, căruciorul poate fi folosit mulți ani.

Nu doar practic, ci și suport pentru computer cu aspect grozav

W În cazul facilităților, cum ar fi un suport pentru computer, contează nu numai partea practică. Produsul arata grozav si poate fi adaptat cu usurinta in orice spatiu - atat modern cat si traditional. Coasterele sunt disponibile în până la șaisprezece variante de culoare. O selecție atât de mare face mult mai ușor să alegi ceva perfect pentru tine.

Cele mai importante avantaje ale suportului pe roți destinat unui computer desktop sunt: acces facil la unitatea centrală a computerului din fiecare parte, în special în partea din spate, capacitatea de a muta computerul fără a-l ridica, ceea ce mărește siguranța, curățarea mai ușoară în locul în care este amplasat computerul.

Recenzii ale produselor (0)

Toate recenziile (pozitive și negative) sunt afișate. Nu verificăm dacă provin de la clienți care au achiziționat produsul.

Rating: 4.82

Costuri de transport Prețul nu include posibilele costuri de plată.

Țara de livrare:
Magazinul este în modul de vizualizare.
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium