+40 312 297 730 [email protected] B2B
Ławka-ogrodowa-yrke.jpg
  • etichetă de vânzare

Bancă de grădină

Rating: 5

Configurează produsul:

Preț: 1.130,43 Lei 1.323,28 Lei 1130.43
Cel mai mic preț în ultimele 30 de zile înainte de promoție: 1.062,79 Lei Dacă produsul este vândut timp de mai puțin de 30 de zile, este afișat cel mai mic preț de la momentul lansării produsului în vânzare
cantitate buc.
Livrare: Prețul nu include posibilele costuri de plată. verificați metodele de livrare
Raty: RRSO 0%RATY 0% RRSO 0% Płatność Przelewy24 (PAYPO) i Comfino
Livrare: gratuităSe aplică la cumpărături peste 99 lei
implementare: deja de 3 zile
Garanție: 24 de luni

produs indisponibil

Descriere

Banca de grădină

Banca de metal este completarea perfectă a unei grădini de casă. Un cadru metalic solid, rezistent la factorii externi datorită galvanizării și lăcuirii oferă un scaun elegant și funcțional pentru spațiile exterioare. Fie că sunteți în căutarea unui loc în care să vă relaxați și să admirați peisajul sau să găzduiți oaspeți, o bancă metalică este un plus excelent pentru orice grădină.

Designul minimalist, la mansardă vă permite să potriviți banca în orice mediu. Liniile curate și lipsa detaliilor redundante conferă băncii o sensibilitate modernă care va completa orice decor contemporan. Banca este, de asemenea, atât de versatilă încât va funcționa și în spații mai tradiționale, ceea ce o face o propunere excelentă pentru oricine caută o piesă de mobilier universală.

Banca este perfectă pentru o grădină de casă, parc sau alt spațiu public. Poate fi amplasat în orice cameră, atât în interior, cât și în exterior.

CADRU METAL

Datorită utilizării unui cadru metalic de design, banca se caracterizează prin stabilitate și durabilitate ridicate. Calitatea înaltă a materialelor folosite face ca mobilierul să vă servească mulți ani. Culoarea neagră conferă mobilierului un caracter modern, de designer, dar și universal.

Tocul este realizat dintr-un profil închis de 40 × 40 mm, peretele este de 2 mm grosime, vopsit în negru. Pentru a proteja împotriva factorilor externi, produsul este galvanizat și apoi lăcuit.
Fiecare dintre mobilierul nostru este realizat manual, datorită căruia cadrul este lipsit de îmbinări vizibile și impresionează prin precizie și manoperă atentă.

MONTAJ EXTREM DE UȘOR

Banca ar trebui să fie asamblată singur în 4 locuri. Este extrem de simplu și rapid.

Costuri de transport Prețul nu include posibilele costuri de plată.

Țara de livrare:
Magazinul este în modul de vizualizare.
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium