+40 312 297 730 [email protected] B2B

Arborele de bibliotecă - Alb

Rating: 5
Disponibilitate: Produkowany dla Ciebie ❤️
Expediat în termen de: De la 3 la 14 zile lucrătoare
Livrare: Prețul nu include posibilele costuri de plată. verificați metodele de livrare
Livrare: gratuităSe aplică la cumpărături peste 99 lei
Garanție: 24 de luni
ikona szafy width=

Modifikuj produkt

ikona polski

Polska produkcja

ikona szafki

Wysoka jakość

Preț: 386,46 Lei 386.46
cantitate buc.

produs indisponibil

Descriere

O raft de cărți încăpător

Vă prezentăm un raft unic, care seamănă cu un copac frumos cu aspectul său unic. Aranjarea diagonală a raftului îi conferă eleganță și ușurință, creând în același timp un loc practic pentru a depozita colecția de cărți preferate.

Această bibliotecă fermecătoare este echipată cu opt rafturi înclinate, deschise, care vă permit să expuneți liber cărți, reviste, precum și decorațiuni sau obiecte personale. Datorită acestei biblioteci, orice spațiu devine nu doar funcțional, ci și artistic, deoarece îți poți aranja cărțile și obiectele într-un mod care să exprime estetica ta unică.

Biblioteca pe picioare de înaltă calitate

Biblioteca este realizată din PAL de înaltă calitate, ceea ce îi garantează durabilitatea și fiabilitatea. Datorită materialelor atent selectate, puteți fi sigur că această bibliotecă își va păstra proprietățile uimitoare pentru o lungă perioadă de timp.

Caracterul său universal îl face să se potrivească perfect pentru diferite încăperi din casa dvs. Indiferent că este vorba de living, dormitor sau camera unui copil, bibliotecă arată grozav, adăugând un caracter unic interiorului.

Asamblarea bibliotecii este simplă, datorită căruia puteți ajunge rapid și ușor la cărțile care vă plac. Ai grijă de depozitarea estetică și afișează-ți comorile cărților cu acest raft unic.

În concluzie, raftul nostru de cărți este o soluție funcțională și inspiratoare care te va inspira pe tine și spațiul tău. Oferă colecției tale de cărți un loc de vis și subliniază caracterul interiorului tău cu această bibliotecă în formă de copac cu opt rafturi înclinate. Bucurați-vă de un nou element de design care va deveni inima casei dvs.!

Recenzii ale produselor (0)

Toate recenziile (pozitive și negative) sunt afișate. Nu verificăm dacă provin de la clienți care au achiziționat produsul.

Rating: 5

Costuri de transport Prețul nu include posibilele costuri de plată.

Țara de livrare:
Magazinul este în modul de vizualizare.
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium