+40 312 297 730 [email protected] B2B

Mobila de baie staționară

Rating: 4.81818
Disponibilitate: Produkowany dla Ciebie ❤️
Expediat în termen de: De la 3 la 14 zile lucrătoare
Livrare: Prețul nu include posibilele costuri de plată. verificați metodele de livrare
Livrare: gratuităSe aplică la cumpărături peste 99 lei
Garanție: 24 de luni
ikona szafy width=

Modifikuj produkt

ikona polski

Polska produkcja

ikona szafki

Wysoka jakość

Preț: 386,46 Lei 386.46
cantitate buc.

produs indisponibil

Descriere

Dulap de baie în picioare

Dulapul este un element indispensabil în orice baie. Are un rol cheie în finisarea încăperii. Nu sunt doar spectaculoase, ci și foarte practice, deoarece pot fi umplute cu multe lucruri și astfel mențin baia în ordine perfectă. Dulapurile de baie moderne pot avea diverse utilizări.

Dulapul de baie în picioare este ideal oriunde se dorește să se încorporeze un spațiu foarte îngust. Poate fi amplasat în colțul încăperii sau lângă ușă. Montajul său nu necesită găurirea pereților, așa cum se întâmplă în cazul dulapurilor suspendate. Pe lângă faptul că acest dulap arată extrem de elegant în încăpere, este și funcțional. Este o piesă de mobilier pe care o puteți asambla singur fără probleme.

De ce merită să alegeți un dulap în picioare

Dulapul de baie în picioare trebuie să fie fabricat dintr-un material foarte durabil, care să nu se distorsioneze sub influența umidității. Acest tip de mobilier are o utilizare specială în cazul încăperilor mici. Atunci când alegeți un dulap în picioare, trebuie să luați în considerare funcționalitatea sa, deoarece va ocupa destul de mult spațiu. De asemenea, trebuie să se potrivească stilului interiorului. Un avantaj al său este că poate conține mult mai multe lucruri decât un dulap suspendat și că montajul este neinvaziv.

Recenzii ale produselor (0)

Toate recenziile (pozitive și negative) sunt afișate. Nu verificăm dacă provin de la clienți care au achiziționat produsul.

Rating: 4.81818

Costuri de transport Prețul nu include posibilele costuri de plată.

Țara de livrare:
Magazinul este în modul de vizualizare.
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium