+40 312 297 730 [email protected] B2B

Masa dreptunghiulară - Negru

Rating: 5
Disponibilitate: Produkowany dla Ciebie ❤️
Expediat în termen de: De la 3 la 14 zile lucrătoare
Livrare: Prețul nu include posibilele costuri de plată. verificați metodele de livrare
Livrare: gratuităSe aplică la cumpărături peste 99 lei
Garanție: 24 de luni
ikona szafy width=

Modifikuj produkt

ikona polski

Polska produkcja

ikona szafki

Wysoka jakość

Preț: 579,70 Lei 579.70
cantitate buc.

produs indisponibil

Descriere

Masa dreptunghiulară funcțională

Masa este un mobilier prezent în fiecare apartament sau casă. Aici ne întâlnim cu familia și prietenii. Masa noastră dreptunghiulară va fi elementul principal al bucătăriei sau sufrageriei tale. Oferim masa dreptunghiulară în culorile lemnului și alb/negru.

Acest mobilier are un aspect universal, care se potrivește în multe stiluri de amenajare interioară. Dimensiunile mesei noastre sunt 120 cm x 80 cm pentru blat, înălțimea mesei este de 75 cm, iar grosimea blatului este de 18 mm. Blatul alb/negru va fi un fundal perfect pentru vesela în culorile alb/negru. Este o soluție foarte bună pentru apartamentele mici sau de dimensiuni medii.

Masa de bucătărie dreptunghiulară

Blatul este realizat din placă MDF cu finisaj mat. Nu va fi nevoie de niciun produs special de curățare pentru a-l curăța. Putem scăpa rapid de toate murdăriile lipicioase folosind o cârpă de bumbac cu apă caldă sau un produs de curățare pentru mobilă. Picioarele mesei sunt realizate din lemn de fag de înaltă calitate și au piciorușe care nu zgârie podeaua.

Blatul este întărit cu un cadru alb, care consolidează întreaga structură a mesei. Blatul mesei are colțuri rotunjite, ceea ce îi conferă un aspect mai estetic. Masa dreptunghiulară este ușoară și poate fi mutată foarte ușor. Mobilierul este complet stabil, rezistent la vibrațiile mici, ceea ce garantează o masă liniștită și stabilitatea obiectelor aflate pe masă.

Recenzii ale produselor (0)

Toate recenziile (pozitive și negative) sunt afișate. Nu verificăm dacă provin de la clienți care au achiziționat produsul.

Rating: 5

Costuri de transport Prețul nu include posibilele costuri de plată.

Țara de livrare:
Magazinul este în modul de vizualizare.
Vizualizați versiunea completă a site-ului
Sklep internetowy Shoper Premium